Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 1996 yılında Şırnak'ta şehit düşen Vedat Çağlar'ın şehit oluşunun yıldönümünde Tuna Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti.
Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 2012'nin son gününde şehit evi ziyaretinde bulundu. İlçedeki şehit aileleri ziyaretini gelenek haline getiren Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 31 Aralık 2012 Pazartesi günü de, 1996 yılının 31 Aralığında Şırnak'ta pusuya düşürülerek şehit edilen Vedat Çağlar'ın Tuna Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti. Başkan Göksu'ya AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya da eşlik etti. Başkan Göksu, Çağlar ailesinin hatırını sorarak, "Biz bugün burada huzur içinde yaşıyorsak şehitlerimizin sayesindedir. Bu sebeple o evlatları yetiştiren sizlere minnet borçluyuz. Bu ziyaretlerle bu minnet duygularımızı tekrarlamak ve devletin her zaman ve her daim yanınızda olduğunu hissettirmek istiyoruz. Bizden bir talebeniz varsa yerine getirmeye hazırız" şeklinde konuştu.
Şehit babası Bekir Çağlar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Allah sizden razı olsun. Sizlerin bu ilgisi bizim acımızı hafifletiyor" dedi. Ziyaretin sonunda Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu şehit babası Bekir Çağlar'a Kur'an-ı Kerim, Ak Parti İlçe Başkanı Umut Özkan da Türk bayrağı hediye ederek evden ayrıldı.
(ET-Y)

02.01.2013 14:57:03 TSI

Editör: Wan Haber