Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bugün Samsunlu olan, Samsun'da yaşayan, şanlı Samsunspor formasını giyen herkes kırmızı-beyaz-siyah renklerin önemini daha iyi kavramalıdır" dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türk futbolunun en acı olaylarından birisi olan Samsunspor'un 20 Ocak 1989'da geçirdiği kazanın 24. yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. Başkan Osman Genç mesajında, "Bundan 24 yıl önce elim bir trafik kazasında Samsunsporumuzun teknik direktörü Nuri Asan ile futbolculardan Muzaffer Bodaloğlu, Mete Adanır, Tomiç ve şoför Asım Özkan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayız. Türk futbolunun bu en acı olayının derin üzüntüsünü hala yüreğimizde hissediyoruz" diye konuştu.
Samsunspor uğruna hayatlarını kaybeden futbol adamlarını unutmalarının mümkün olmadığını ifade eden Başkan Genç, mesajında şunları söyledi: "Takımımızın renklerine siyahın eklendiği bugünü unutmak mümkün değil. Bugün Samsunlu olan, Samsun'da yaşayan, şanlı Samsunspor formasını giyen herkes kırmızı-beyaz-siyah renklerin önemini daha iyi kavramalıdır. Cenabı Allah'tan hiç kimseye bir daha böyle bir acılar yaşatmamasını diliyorum. Bu elim kazada hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum".
(MAY-ÖK-Y)

20.01.2013 18:18:55 TSI

Editör: Wan Haber