Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne atanan Ömer Özcan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Özcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bir Gaziantepli olarak kendi memleketime hizmet edeceğim için çok mutluyum. Daha önceleri farklı birimlerde görev yaptım. Şuanda ise İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandım. Amacımız şehrimize ve ülkemize katkı sunabilmektir. Bu uğurda sizlerle de birlikte işbirliği yaparak gücümüzü daha da arttırabiliriz. İnanıyorum ki, daha önceleri yapılan hizmetlerin yanında bizlerde sizlerin destekleri sayesinde güzel çalışmalarda bulunacağız" dedi.
Ömer Özcan'a yeni görevinde başarılar dileyen Fadıloğlu ise, "Ortak akılla hareket ettiğimiz şehrimizde tüm STK ve kurumlar uyum içinde çalışıyor. Hepimizin amacı da memleketimizin sorunlarını çözmek. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizinle birlikte ortak çalışmalarda bulunarak milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Yeni görevinizin tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.
(MAD-MAD-Y)

04.01.2013 15:52:00 TSI

Editör: Wan Haber