Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, yaşlılar ile bir araya geldi.
Hatırlanmak için gözleri yolda olan yaşlılara çiçek ve çikolata hediye eden Başkan Fadıloğlu, tüm huzurevi sakinlerinin tek tek Sevgililer Günü'nü kutladı. 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, sevgiyi en çok hak eden sevgilileri unutmadı. Her fırsatta yaşlıları ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de yalnız bırakmadı. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Başkan Fadıloğlu, yaşlılara çiçek ve çikolata takdim etti. Yaşlıların sorunlarıyla da ilgilenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gösterdiği sıcaklık ve yakınlıktan dolayı yaşlıların gönlünde bir kez daha taht kurdu. Odasından dışarı çıkmayan yaşlıları da ziyaret ederek sohbet eden Başkan Fadıloğlu, huzurevi sakinlerinin yüzlerini güldürdü. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren yaşlılar, Başkan Fadıloğlu'nun anlamlı bir günde kendilerini çok mutlu ettiğini söylediler. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun sürekli olarak kendilerini ziyaret ettiğini belirten huzurevi sakinleri, "Belediye başkanımız bizleri her zaman yalnız bırakmayarak, pikniğe ve gezmeye götürüyor. Allah kendisinden razı olsun. Bugünde 14 Şubat Sevgililer Günü için bizleri ziyaret etti. Ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk. Allah kendisini başımızdan eksik etmesin. Belediye başkanımız biz yaşlılara sevgi ve saygıda hiç kusur etmiyor. Kendisinden ve çalışmalarından çok memnunuz. Diğer vatandaşlarımızın da buraya gelip bizleri ziyaret etmelerini istiyoruz. Bizler insanların ziyaretiyle çok mutlu oluyoruz" dediler.
Yaşlıların mutlu olmasını sağlamak amacıyla zaman zaman huzurevini ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Fadıloğlu ise, "14 Şubat Sevgililer Günü münasebeti ile huzur evinde bulunan büyüklerimizi ziyaret etmek için buradayız. Elimizden geldikçe bu ziyaretlerimizi her fırsatta yapmaya gayret gösteriyoruz. Anneler gününde, Babalar gününde, bayramlarda, Kandillerde mümkün olduğunca gelmeye çalışıyoruz. Bugün de bizim sevgilimiz, büyüklerimiz diyoruz. Onların bu gününde beraber olmak için bir arada olduk. Hepsinin ellerinden öperek bu özel günü daha anlamlı kıldık. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Onların duası sayesinde memlekete inşallah daha hayırlı hizmetler yapmaya gayret gösteriyoruz" diye konuştu.
(MDC-MO-Y)

15.02.2013 13:02:26 TSI

Editör: Wan Haber