Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı'nda görsel sunum eşliğinde hizmetlerini anlattı.
AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya; AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun, Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Kılıç, meclis üyeleri ve yönetim kurulu ile çok sayıda partili katıldı. Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği projeler hakkında görsel sunum eşliğinde bilgiler veren Başkan Fadıloğlu, "Biz her zaman projelerimizin planlama kısmının uzun, ancak uygulama evresinin daha hızlı olacağını söyledik. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki; başarılı projeler sağlam temeller gerektirir" dedi.
Yaptıkları hizmetlerin nitelikli ve kalıcı olmasına dikkat ettiklerini söyleyen Fadıloğlu, "Tüm vatandaşlarımıza eşit ve dengeli bir hizmet felsefesini benimseyerek çıktığımız bu hizmet yolunda, şehrimizin gelişimi için çalışmalarımıza yön veriyoruz. Amacımız tüm vatandaşlarımıza daha kaliteli yaşam alanları sunabilmektir. Bu sebeple vatandaşlarımızın da bizim yanımızda olmasını istiyoruz. Eğer şehrimiz güzelleşiyor veya gelişiyorsa bunda vatandaşlarımızın da büyük katkısı var demektir. Çünkü onların desteğini alarak biz bu hizmetleri üretiyoruz. Bizler bu makamlara hizmetkar olarak geldik. Bundan sonraki süreçte de en iyi hizmeti üreterek vatandaşlarımızın desteklerine karşılık vereceğimize inanıyorum" diye konuştu.
Başkan Fadıloğlu'nun önemli projelere imza attığını belirten Hasan Coşkun ise, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, gece-gündüz demeden, var gücüyle ve hizmet aşkıyla çalışmalarını sürdürüyor. Başkanımız göreve geldiği günden bu yana ekibi ile birlikte daha kalıcı ve nitelikli projeler üretmek için gayret gösteriyor. İlçenin vizyonunu değiştiren başarılı çalışmalarından dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Fadıloğlu, hayata geçirdikleri ve planlanan projelerini tek tek partililere ve meclis üyelerine tanıttı. Şehrin gelişmesine ve markalaşmasına katkı sağlayan projelere tanıklık eden partililer, Başkan Fadıloğlu'na teşekkür etti. Sunumdan sonra söz alan partililer, Fadıloğlu'na projeler hakkında sorular yöneltti. Projelerin içeriğini en ince ayrıntılarına kadar anlatan Başkan Fadıloğlu, önemli hizmetlerinden dolayı bir kez daha takdir topladı.
(MDC-SO-Y)

15.01.2013 13:08:46 TSI

Editör: Wan Haber