Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Anaokulu'nu ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.
Öğrencilere ders çalıştıran Başkan Fadıloğlu, ziyaret sonunda tüm miniklere kırtasiye malzemesi hediye etti.
Geleceğin teminatı olan minik ve gençlerin daha iyi eğitim alabilmesi için eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Başkan Fadıloğlu, sık sık okul ziyaretlerinde bulunarak öğrencilerle bir araya geliyor. Hem eğitim alanında hem de öğrencilere moral ve motivasyon vermek anlamında katkı sağlayan Başkan Fadıloğlu, her gittiği okulda öğrencilerle tek tek ilgileniyor. Çocukların sorunlarına ortak olarak devletin şefkatini gösteren Başkan Fadıloğlu, yaptığı önemli çalışmalarla herkesin takdirini toplamaya devam ediyor.

MİNİK ÖĞRENCİLERİN BAŞKAN FADILOĞLU'NA İLGİSİ BÜYÜK OLDU
Eğitime katkıda bulunmak için son olarak Gaziantep Anaokulu'nu ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, burada eğitim gören minikleri sınıflarında ziyaret etti. Anasınıfı öğrencileriyle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, çocuklarla bol bol sohbet etti. Öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye eden Başkan Fadıloğlu, bazı öğrencilere de ders çalıştırdı. Başkan Fadıloğlu'na büyük ilgi göstererek tezahürat eden minikler sevgi gösterilerinde bulundular. Kendisine ilgi gösteren miniklerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Fadıloğlu, ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Çocukları ziyaret ettikten sonra eksikleri tespit etmek için okulu gezen Başkan Fadıloğlu, okulun eksiklerini imkanlar ölçüsünde gidereceklerini ifade etti.

"BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ"
Başkan Fadıloğlu'nun kendileriyle ve öğrencileriyle yakından ilgilendiğini söyleyen Gaziantep Anaokulu Müdiresi Hettup Yılmaz, "Değerli başkanımız bizleri ziyaret etti. Çocuklarımıza hediye dağıttı. Sorunlarımızı anlattık. Bizleri dinledi yardımcı olacağını söyledi. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, üst kattaki sınıflarımızı faaliyete geçirmek için bizlere yardımcı olacak. Çocukların başkanımıza ilgisi yoğun oldu. Başkanımız gidene kadar çocuklar tezahüratta bulundu. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bütün öğrenci ve öğretmenlerimize kırtasiye malzemeleri hediye etti. Bizleri ziyaret ederek mutlu etti. Allah kendisinden razı olsun" dedi.
(MAD-MEF-Y)

10.12.2012 14:38:21 TSI

Editör: Wan Haber