Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi'nde anasınıfı öğrencilerinin Enerji Tasarrufu ile ilgili hazırladığı gösteriyi izledi.
Birbirinden güzel ve anlamlı gösterilerde bulunan minikler enerjinin nasıl doğru bir şekilde kullanarak tasarruf edilmesini skeçler ile canlandırdılar. 'Enerji Tasarrufu' ile ilgili gösteri hazırlayan Şehitkamil Belediyesi'nin minik kursiyerleri, enerjinin doğru kullanılmasını ve doğru tasarrufun nasıl yapılması gerektiğini gösterilerle anlattılar. Miniklerin gösterisini ilgiyle izleyen Başkan Fadıloğlu, gösterinin ardından çocukları tek tek tebrik etti. Miniklerin enerji temalı gösteriyle önemli bir konuya temas ettiklerini söyleyen Başkan Fadıloğlu, çocukların yaptıkları skeçlerle büyüklere örnek olduğunu belirtti. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Fadıloğlu'na yoğun ilgi gösteren çocuklar da eğitim yuvası haline gelen sosyal tesisler de güzel vakit geçirdiklerini dile getirdiler. Minik kursiyerlerin enerji tasarrufu ile ilgili gösteri sergilediğini ifade eden Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi Anasınıfı öğretmeni Cansu Hanlar, "Şehitkamil Belediyemiz tarafından hizmete açılan sosyal tesisler sayesinde çocuklarımızın gelişimleri daha sağlıklı oluyor. Burada eğitime temelden başlayarak çocukları geleceğe hazırlıyoruz. Yaşlarının çok küçük olmasına rağmen enerji tasarrufu ile ilgili muhteşem bir gösteri sergilediler. Burada verilen eğitimlerle çocukların kendilerine olan özgüveni daha da artıyor. Belediye başkanımızda çocukların gösterisini izlemeye gelerek onları yalnız bırakmadı. Hemen hemen her mahalleye sosyal tesis yaptırarak insanların kaynaşmasını ve eğitim seviyelerinin yükselmesini sağlayan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Başkan Fadıloğlu'na gösteriyi izlemeye geldiği için teşekkür eden çocuklar ise, "Belediye başkanımızı çok seviyoruz. Bizim gösterimizi izlemeye geldi. Bizimle ilgilendiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular.
(MDC-ÖK-Y)

06.02.2013 14:17:17 TSI

Editör: Wan Haber