Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Toprak Sosyal Tesisi'nde dikiş-nakış kursunda eğitim alan kursiyerleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Ak Toprak Sosyal Tesisi'nde dikiş-nakış kursunda eğitim gören kadın kursiyerlerle bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, yapılan el işlerini inceleyerek bir süre sohbet etti. Sorunlarını dinlediği kursiyerlerin etüt merkezi talebine olumlu yanıt veren Başkan Fadıloğlu, eğitime her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti. Eğitimini açık öğretimden tamamlamak isteyen vatandaşların sosyal tesislere müracaat etmeleri halinde AK Toprak Sosyal Tesisi'ne etüt merkezi de kurabileceklerini ifade eden Başkan Fadıloğlu, kursiyerlere eğitim seviyelerini yükseltmelerini istedi. Ev hanımlarının Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren tesislerde verilen dikiş-nakış gibi kurslarla iş gücüne kazandırıldığını dile getiren Başkan Fadıloğlu, bu kursları daha da yaygın hale getireceklerini söyledi. Herkesin daha kaliteli bir hayat sürmesi için çalıştıklarını anımsatan Başkan Fadıloğlu, nitelikli projeler üretmeye gayret gösterdiklerini hatırlattı.
Başkan Fadıloğlu'na verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden kursiyerler ise, "Şehitkamil Belediyemiz Ak Toprak Mahallemize sosyal tesis kazandırarak bizlere hem eğitim veriyor hem de meslek öğrenmemizi sağlıyor. Sosyal tesis kurulmadan önce evlerimizde boş boş oturup zaman geçirmeye çalışıyorduk. Şimdi ise çeşitli kurslara katılarak bilgi ve becerilerimizi arttırıyoruz. Allah başkanımızdan razı olsun. Burada aldığımız meslek kurslarının yanı sıra yarım kalan eğitimimizi de dışarıdan tamamlamak istiyorduk sağ olsun belediye başkanımız bu konuda da bizlere destek vereceğini belirterek sosyal tesisimize etüt merkezi kuracağını söyledi. İnşallah bu imkanlarla eğitim seviyelerimizi daha da yükselteceğiz" dedi.
(HD)

23.01.2013 10:21:00 TSI

Editör: Wan Haber