Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Aktoprak Sosyal Tesisi'nde eğitim gören kursiyerleri ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim hediye etti.
Sosyal tesislerde verilen eğitimleri yerinde görmek için Kayaönü Sosyal Tesisi'ne ziyarette bulunan Başkan Fadıloğlu, Kur'an-ı Kerim kursunda eğitim gören kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Anlayarak okunan Kur'an'ın insanların hayatını anlamlaştırdığını söyleyen Fadıloğlu, herkesin Kur'an-ı Kerimi rehber edinmesi gerektiğini belirtti. Fadıloğlu daha sonra, kursiyerlere tek tek Kur'an-ı Kerim hediye etti.
Kursiyerler ise, "Belediye başkanımıza bizlere zaman ayırdıkları için çok teşekkür ediyoruz. Burada bazı aileler çok istemelerine karşın Kur'an-ı Kerim okuyamamaktan yakınıyorlardı. Alım güçlerinin zayıf olmasından dolayı da alamıyorlardı. Başkanımız burada bu kutsal kitabı dağıtarak çok güzel bir hizmet etmiş oldu. Allah kendisinden razı olsun. Bizlere daha önce de Kur'an öğrenme kitapları dağıtılmıştı. Şimdi bazı arkadaşlarımız Kur'an-ı Kerim'i öğrendi. Bizim için verilmiş en güzel hediye. Ayrıca bu sosyal tesisleri mahallelerimize kazandıran belediye başkanımız sayesinde cahillik esaretini kırdık. Burada öğrendiklerimizle yararlı ve faydalı bireyler yetiştirmeye gayret gösteriyoruz" dedi.
(MDC-SO-Y)

07.02.2013 13:34:40 TSI

Editör: Wan Haber