Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Karkamış, Yavuzeli ve Araban kaymakamları ile belediye başkanlarına hizmetlerini anlattı. Hizmetleri çok beğenen kaymakam ve belediye başkanları, Başkan Fadıloğlu'na teşekkür ettiler.
Göreve geldiği günden bu yana nitelikli hizmet üretmek için gayret gösteren Başkan Fadıloğlu, hayata geçirdiği projelerle ilçenin vizyonunu değiştirdi. Sosyal belediyecilik alanında daima ilkleri yaşatan Başkan Fadıloğlu, Karkamış Kaymakamı Mustafa Gül, Yavuzeli Kaymakamı Serhat Karabektaş ve Araban Kaymakam Vekili Hamza Türkmen ile Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'i ağırlayarak hizmetlerini gezdirdi. Kaymakamlar ve belediye başkanlarına ilk olarak kısa süre önce hizmete açılan Alleben Yüzme Havuzu'nu gezdiren Başkan Fadıloğlu daha sonra Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'ni, Seyrantepe Sosyal Tesisi'ni, Merveşehir Mahallesi'nde bulunan bayanlar yüzme havuzu ile Türkiye'nin en büyük biyolojik göletini yerinde tanıttı. Projeleri yerinde inceleyen kaymakam ve belediye başkanları, hizmetlerinden dolayı Başkan Fadıloğlu'na teşekkür ettiler. Projeler hakkında bilgi alan kaymakam ve belediye başkanları, hizmetlerin insan odaklı olduğunu kaydettiler. Yapılan tüm hizmetlerde yoğun çaba ve emeğin bulunduğunu belirten Yavuzeli Kaymakamı Serhat Karabektaş, "Belediye başkanlarımız ve kaymakam arkadaşlarımız ile birlikte Şehitkamil Belediyesi'nin projelerini gezdik. Yapılan tüm projelerde muazzam bir çaba ve emek var. Belediye başkanımızın şahsında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan projelerden feyz aldığını dile getiren Karkamış Kaymakamı Mustafa Gül, "Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan tesis ve projeleri gezerek incelemede bulunduk. Gerçekten Gaziantep için çok güzel projeler olmuş emeklerinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalardan bizlerde feyz alarak kendi ilçelerimize bunların minyatürlerini yapabilir miyiz? Onun için uğraşacağız" diye konuştu.
Şehitkamil Belediyesi'nin tüm hizmetlerinin önemli olduğunu vurgulayan Araban Kaymakam Vekili Hamza Türkmen ise sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizlere Şehitkamil Belediyemizin çok güzel çalışmalarını yerinde görme fırsatı sunan ve hepimizi en iyi şekilde ağırlayan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yapılan sosyal projelerin hepsi gerçekten mükemmel. Böyle hizmetleri Gaziantep halkına sunan başkanımıza başarılar diliyorum" şeklinde konutu.
Başkan Fadıloğlu tarafından hayata geçirilen projelerin Avrupa standartlarında olduğunu söyleyen Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bizlere zaman ayırarak yapmış olduğu hizmetleri gezdirdi. Avrupa standartlarındaki hizmetlerini çağa uygun olarak projelendirmiş. Başkanıma çok teşekkür ediyor ve hizmetlerinin devamını diliyorum"
Başarılı hizmetlerinden dolayı Başkan Fadıloğlu ile gurur duyduklarını ifade eden Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun, yaptığı değerli hizmetleri yerinde gördük. Çok güzel ve kullanışlı hizmetleri görünce kendisiyle gurur duyduk. Başkanımızdan aldığımız feyzle bizlerde çalışmalarımıza yön vereceğiz. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum"
Başkan Fadıloğlu'nu örnek alarak çalışmalarına yön verdiğini hatırlatan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun kendisine yakışan güzel çalışmalarına şahit olduk. Özellikle bu Türkiye'nin sulietini değiştiren 10 proje arasına giren Türkiye'nin en büyük biyolojik göleti ile de kendisinin özveriyle çalıştığını gördük. Bizlerde çalışmalarından örnek alalım ve yerinde görelim dedik. Rıdvan başkanıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Kendisinin uzun bir süre daha güzel hizmetlerde bulunmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.
(MDC-ÖK-Y)

05.02.2013 12:53:07 TSI

Editör: Wan Haber