Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi tarafından kısa süre içinde hizmete açılan Karkamış Sosyal Tesisi'ni ziyaret etti.
Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan ile birlikte Karkamış Sosyal Tesisi'ni ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, tesisi gezerek incelemelerde bulundu. Tesisteki taziye evini de ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, cenazesi olan vatandaşlara baş salığı dileklerinde bulundu. Bir süre taziye evindeki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Fadıloğlu, tesisin hizmet akışı hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrasında vatandaşlar Başkan Fadıloğlu'na yaptırdığı sosyal tesis için teşekkür ettiler. Kaynağın bu millet olduğu dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; "Şehrin hangi noktasında olursa olsun, bu kaynakları milletin emrinde kullanmaya gayret gösteriyoruz. Belediye başkanımızla daha önceki konuşmamızda burada taziye evine ihtiyaç olduğu söylenmişti. O konuda gerekli çalışmaları yaptık. Başkanımızın gösterdiği yerde planını yaparak yapımını gerçekleştirdik. Şuanda milletimize hizmet ediyor. Biz Şehitkamil'in ihtiyaçları dışında diğer ilçelerimizde de imkanlar dahilinde faaliyette bulunmaya gayret gösteriyoruz. Milletimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Başkan Fadıloğlu'nun ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslon ise; "Şehitkamil Belediyemiz tarafından ilçemize yaptırılan sosyal tesis ve taziye evimizden dolayı belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyorum. Bu bölgede çok ihtiyacımız olan bir yerdi. Bunu da başkanımız hiç tereddüt etmeden kısa süre içinde yaptırdı. Burada vatandaşlarımız taziyelerini kabul ediyor. Allah kendilerinden razı olsun. Vatandaşlarımız da Şehitkamil Belediyemizin ilçemize yaptırdığı sosyal tesisten dolayı mutlu oldu. Şuanda da başkanımızla birlikte hem sosyal tesisi ziyaret ettik hem de cenazesi olan vatandaşlarımıza taziyede bulunduk" diye konuştu.
(MDC-ÖK-Y)

31.01.2013 15:49:36 TSI

Editör: Wan Haber