Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu idarecileri ile okul aile birliği üyelerini ağırladı.
25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Başkan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret eden Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu Müdürü Alparslan Kömüşçü, okul idarecileri ve okul aile birliği üyeleri, yapılacak olan etkinliklerle ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. Görüşme sonrasında okul idarecileri ile okul aile birliği üyeleri, Başkan Fadıloğlu'na hediye takdiminde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fadıloğlu, eğitim alanında ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Kendilerini ağırlayarak ilgi gösteren Başkan Fadıloğlu'na teşekkür eden Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu Müdürü Alparslan Kömüşçü ise, "Okul aile birliği üyelerimiz ile birlikte 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü sebebiyle Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret ettik. Sağ olsun başkanımız bizleri çok güzel ağırladı. Bizler de kendi çalışmalarımız ve okul aile birliğimizin çalışmaları hakkında başkanımıza bilgi verdik. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu da projelerini anlatarak bizleri bilgilendirdi. Verimli bir görüşme olduğu kanaatindeyiz. İnşallah gerek okul olarak, gerekse de belediye olarak eğitime katkı yapılabilecek ne varsa birlikte görüşüp hayata geçirmeye çalışacağız" dedi.
(HD-Y)

21.12.2012 11:37:03 TSI

Editör: Wan Haber