Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gazikent Mahallesi'nde yapımı devam eden toplu konut alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İnşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Başkan Fadıloğlu, 660 adet konutun 31 Aralık 2013 tarihinde teslim edileceğini belirtti. Şehitkamil Belediyesi tarafından kısa süre önce Gazikent Mahallesi'nde yapımına başlanan 660 adet konutun çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, müteahhit ve mühendislerden proje hakkında bilgi aldı. 3 1 olarak yapımı süren dairelerin nitelikli ve sağlam olması için çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, kaliteli binalar elde etmek için projelendirme safhasının uzun olduğunu ancak imalatın kısa sürdüğünü ifade etti. Gazikent Mahallesi'nde yapımı devam eden konutların 31 Aralık 2013 tarihinde teslim edileceğini vurgulayan Başkan Fadıloğlu, "Gazikent Mahallesi'nde 660 konutun yapımı hızla devam ediyor. Çalışmalarından dolayı müteahhit arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şuanda binalar beton arma safhasındayken, kanalizasyon tesisatlarının akslarını belirleyip onların kodlarını ayarlamaya çalışıyorlar. İnşallah bu takdirde gittiğimiz zaman taahhüt ettiğimiz gibi 31 Aralık 2013 tarihinde vatandaşlarımıza bu konutlar teslim edilmiş olacak" dedi.
Seyrantepe, Onatkutlar ve Şirinevler bölgesinde de toplu konut çalışmalarına başlayacaklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu, "Her zaman söylediğimiz gibi vatandaşlarımızın daha nitelikli alanlarda yaşamasını sağlamak adına bu projeleri devam ettiriyoruz. İnşallah bu sene burası bitmiş olacak. Önümüzdeki sene ise inşallah Seyrantepe bölgesindeki konut yapımımız tamamlanmış olur. Diğer taraftan Onatkutlar Mahallesi'nde toplu konut çalışması başlatıyoruz. Bu bölgede ve Şirinevler Mahallesi'nde de çalışmalara başlamak için ihale aşamasındayız. Bizim her zaman söylediğimiz bir söz vardı. Projelendirme sürelerimiz biraz uzun olabilir ama imalat süremiz kısa olacaktır diye. Allah'a şükür bugüne kadar yapılan projeler ile gözüküyor zaten. Burada da aynı şekilde devam edeceğiz. Konutlarda oturacak olan vatandaşlarımızın daha sağlıklı yaşamaları için elimizden geleni yapacağız. Bu konutlarımızı alarak ev sahibi olacak vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
(MDC-Y)

18.02.2013 12:32:27 TSI

Editör: Wan Haber