Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Alevi Kültür Derneği Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. Konuklarına çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Fadıloğlu, dernek yöneticilerinin sorunlarını da dinledi.
Alevi Kültür Derneği Gaziantep Şube Başkanı Av. Yılmaz Demirdelen ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Şehrimiz ve memleketimiz için hepimiz omuz omuza güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Şehitkamil Belediyesi olarak yaptığımız nitelikli projelere her gün bir yenisini ekleyerek, vatandaşlarımıza daha kaliteli yaşam alanları sunmak için mücadele ediyoruz. Ortada bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır. İnanıyorum ki, Şehitkamil ve Gaziantep, bundan sonraki süreçte de yapacağımız ortak çalışmalarla daha da güzelleşecektir. Milletin kaynağını yine millete harcamak için çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere de çok teşekkür ediyorum. Ziyaretinizden dolayı mutlu oldum" dedi.
Başkan Fadıloğlu'na yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Yılmaz Demirdelen ise, "Göreve geldiği günden buyana hiç durmadan ve yorulmadan en iyi hizmeti üretmek için gece gündüz demeden çalışan belediye başkanımıza, öncelikle hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın yaptığı çalışmalarla Şehitkamil'in vizyonu değişti. Başkanımız önemli ve kalıcı projelerle insanlara kaliteli yaşam alanları sunmak için gayret gösterdiğini biliyor ve kendisine bu yüzden şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Yılmaz Demirdelen ve yönetim kurulu üyeleri, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Fadıloğlu'na teşekkür plaketi takdim etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.
(MDC-OK-Y)

10.01.2013 12:24:22 TSI

Editör: Wan Haber