Eczacılar Odası Antalya Şubesi'ni ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Siyasette, bugüne kadar kendime hiç hedef belirlemedim. Tek hedefim şudur: Çalışmak, çalışmak ve üretmek" dedi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Eczacılar Odası Antalya Şube Başkanı Kerem Zabun ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eczacılar Odası Başkanı Kerem Zabun, "Ben ve meslektaşlarım sürekli halkla iç içeyiz. Bize sık sık getirilen soruların cevabını birinci ağızdan alabileceğiz" dedi. Nöbetçi eczane tabelalarının düzgün bir görüntü oluşturmadığını ifade eden Zabun, bu tabelaların yeni bir düzenlemeyle yeniden hata geçirilmesi noktasında Muratpaşa Belediyesi ile ortak bir çalışma yürütebileceklerini kaydetti.
Eczacıların sorularını içtenlikle yanıtlayan Başkan Evcilmen, "Kentler yaşayan bir organizmadır. Yaşayan bu organizma içerisinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapmaktayım. Daha öncesinde de 16 yıl üst düzey siyasetin içerisindeydim. Bugüne kadar siyasette kendime hiç hedef koymadım. Koyduğum tek hedef şudur: Çalışmak, çalışmak ve üretmek. Çalışmanın ve üretilen hizmetlerin benimsendiğinin göstergesi de gördüğüm olumlu tepkiler. Bu beni son derece mutlu ediyor" dedi. Toplantıya, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Eczacı Ercan Erkan da katıldı.
(İA-İA-Y)

14.12.2012 15:43:48 TSI

Editör: Wan Haber