Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, kurucu üyeliğini yaptığı Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şubesi'ni ziyaret ederek, dernek üyeleri ile görüştü.
Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şubesi'ni ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Şube Başkanı İbrahim Daş ve üyelerle görüşerek sohbet etti. Başkan Evcilmen'in derneğin kurucu üyesi olduğunu belirten Şube Başkanı Daş, "Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şubesi'nin kurulmasında büyük emeği olan kurucu üyemiz Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e çok teşekkür ediyoruz" dedi. Ülkenin zor günlerden geçtiğini ifade eden Daş, herkesi birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet etti.
Derneğin kuruluş aşamasında rol aldığını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Buraya yerel yönetici olarak değil, bir arkadaşınız olarak geldim. Zor zamanlarda kurulan Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şubesi, yaptığı çalışmalar ile önemli kitlelere ulaşmakta. Derneğin bu noktaya gelmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum. Gözümüz arkada kalmadı" dedi.
Dernek üyelerinin Büyükşehir Yasası, taşeronlaşma, geri dönüşüm, temizlik, semt pazarı gibi konulara ilişkin sorularını yanıtlayan Başkan Evcilmen, "Artık kendi çöpümüzü kendimiz topluyoruz. 39 tane yeni çöp kamyonu aldık. Ayda 500 bin TL kar elde edeceğiz. Türkiye'de bu bir örnektir. Diğer belediyelerde bu metodu deneyecektir. 18 ay sonra bu araçlar artık belediyenin mülkü olacak" diye konuştu.
(SK-Y)

10.01.2013 13:12:43 TSI

Editör: Wan Haber