Emekli resim öğretmeni Nurcan Yılmaz'ın kişisel sergisi Muratpaşa Belediyesi Hizmet Binası Fuaye'sinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, meclis üyeleri ve konuklar tarafından açılan resim sergisinde 48 eser yer alıyor. Yaklaşık 30 yıldır resim yaptığını belirten emekli resim öğretmeni Nurcan Yılmaz, "Sanatın her dalı ayrı bir güzelliktir. Ancak resim yapmak insana huzur veriyor. Özellikle doğa resimleri ile keşfedilmemiş güzellikleri tuvalime yansıtıyorum. Sergi açılışında beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
Doğa resimlerini inceleyen ve eserlerin sahibi Nurcan Yılmaz'dan bilgi alan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Emek verilmiş, özel bir doğa gözlemi sonucunda çıkmış güzel resimlerden oluşan bir sergi. Yılların birikimini birbirinden farklı ve gözalıcı eserlerle bizlere sunan emekli resim öğretmeni Nurcan Yılmaz'ı sanata olan katkıları nedeniyle kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.
Nurcan Yılmaz'ın "Doğa Resimleri" adlı kişisel resim sergisi 8 Şubat 2013 tarihine kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.
(SK-Y)

04.02.2013 12:01:37 TSI

Editör: Wan Haber