Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Güzeloluk Mahallesi içerisindeki Kültür Sitesi lokalinde, site ve mahalle sakinleri ile buluştu.
Muratpaşa Meclis Üyeleri Tevhide Öztürk, Süleyman Şahin, CHP Parti yöneticileri ile Mahalle Muhtarı İzzek Ak'ın da katıldığı toplantıya site ve mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Güzeloluk Mahallesi'nin plansız mahalle olmasına rağmen belediye çalışmalarıyla hızlı bir gelişim yaşadığına dikkat çeken Başkan Evcilmen, "2009 seçimlerinden sonra Güzeloluk Mahallesi'ne 8 tane park, 1 tane 10 bin metrekarelik trafik parkı, 1 spor kompleksi, 4 basketbol sahası, 32 dönümlük aktif yeşil alan, 10 kilometre stabilize yol, 14 kilometre sıcak asfalt ve 4 kilometre kaldırım yapıldı. İleride bölgenin planlaması geçtikten sonra burası Antalya'nın en güzel bölgelerinden birisi olacak" dedi.
Toplantıda Başkan Evcilmen, Kültür Sitesi ve Güzeloluk Mahalle sakinlerinin, ulaşım, sağlık ocağı, otobüs durağı, temizlik, asfalt ve kaldırım başta olmak üzere çeşitli konulardaki sorularını da yanıtladı.
Her zaman belediye yetkililerine yanlarında bulduklarını belirten Kültür Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Pakize Özdemir de, "Belediyecilik anlayışında bir marka haline gelen Muratpaşa Belediyesi'ne yapılan hizmetler nedeniyle çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Güzeloluk Mahalle Muhtarı İzzet Ak ise, "Hiçbir zaman belediyeden boynu büyük dönmedik. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve ekibine bizlere büyük önem verdiği için mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Toplantı sonrası Muratpaşa Belediyesi Aşevi tarafından yapılan aşureler konuklara ikram edildi.
(SK-Y)

19.12.2012 14:22:12 TSI

Editör: Wan Haber