Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Anfi Tiyatro'da haftanın bir günü çalışan Çerkezköy Belediyesi Engelliler Korosu'na Belediye Başkanı Ali Ertem ile Başkan Yardımcısı Dr.Gökhan İnce ziyarette bulundu.
Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Düzgünel'in öncülüğünde kurulan Çerkezköy Belediyesi Engelliler Korosu çalışmalarını sürdürüyor. Haftanın Perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yapılan çalışmalarda koroda bulunan 18 engelli, sergiledikleri azim ve yetenekleriyle büyük beğeni topluyorlar. Dün yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve koro ekibinin kat ettiği yolu yerinde görmek isteyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Başkan Yardımcısı Dr.Gökhan İnce ile birlikte Çerkezköy Belediyesi Engelliler Korosunu ziyaret etti.
Şef F.Fahrihan Ünsal yönetiminde çalışmalarını sürdüren koro ekibinin arasına oturan Başkan Ertem, çalışma kapsamında söylenen Beste ve Güftesi Yusuf Nalkesen'e ait olan Neden Kaçtın Uzaklara şarkısına koro ekibiyle birlikte eşlik etti.
Çalışmalar sonunda koro ekibinin ricalarını kırmayan Başkan Ertem, Neden Kaçtın Uzaklara parçasını solo olarak seslendirdi.
Koro ekibi tarafından ayakta alkışlanan Belediye Başkanı Ali Ertem, tüm ekibe teşekkür ederek, "Hepinizde büyük bir ilerleme var, en önemlisi de çalışmalara devam etmenizdir. Hocamızın katkılarıyla sosyal etkinlik kapsamında güzel başarılara imza atacağınızı düşünüyorum. Bu bağlamda hepinizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.
Başkan Ertem, koronun konser tarihini sorması üzerine Şef F.Fahrihan Ünsal, "İki bölümlük bir konser düşünüyorum ve bunu da büyük bir ses getirmesi için Mayıs ayında Engelliler Günü'nde yapmayı planlıyoruz. Tek bölümden oluşmasını istemediğim için 17-18 şarkıya çıkararak konserimizi bu şekilde düzenleyeceğiz. Konserde de hem solo hem de koro halinde eserlerimizi seslendireceğiz. Şu ana kadar ekibimiz 10 parça öğrendi, büyük bir yol kat ettiler" diye konuştu.

18.01.2013 09:58:05 TSI

Editör: Wan Haber