Manisa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile ilgili vatandaşlardan gelen yoğun teşekkür üzerine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sağlık İşleri Müdürü Dr. Ekrem Akkaya ile gasilhane ve mezarlıklardan Sorumlu Şef Serpil Aykurt'u altın hediye ederek ödüllendirdi.
Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcısı Hasan Eryılmaz, Manisa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Ekrem Akkaya ve Şef Serpil Aykurt'u makamında ağırladı. Özellikle gasilhane ve mezarlık hizmetleri noktasında vatandaşlardan aşırı teşekkür aldıklarını belirten Başkan Ergün, bu nedenle Sağlık İşleri Müdürü Dr. Ekrem Akkaya ve birimin şefi konumunda olan Aykurt'u ödüllendirmek istediğini söyledi. Ergün, "Gerek bana gelen mailler ve vatandaşların memnuniyet noktasındaki teşekkür yazılarıyla, gerek Manisa Belediyesi bünyesinde, müdürlüğünüz nezdinde yapmış olduğunuz mezarlık hizmetleri ve gasilhanede yapılmış olan hizmetlerden dolayı aşırı bir şekilde teşekkür geliyor. Bu açıdan ben sizlere vermiş olduğunuz özverili çalışma, zaman mefhumu gözetmeksizin yapılan bu hizmetler için şahsım adına ve Manisa adına teşekkür etmek istedim. Bu noktada o birimin başında olan Serpil hanımı da ödüllendirelim dedik. Bunu da kamuoyuyla paylaşmak istedik. Ben bir kere daha sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de bu güzel çalışmaları inşallah daha güzel bir şekilde vatandaşlarımıza naklettiririz. Buradaki tek amaç, vatandaşın mutlu olması, memnun olması" dedi.
Üst yönetimlerinin çalışmalarının farkında olmasının kendilerini onore ettiğini ifade eden Manisa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Ekrem Akkaya da, "7 gün, 24 saat ve 365 gün telefonlarımız hep açık. Gece gündüz elimizden geldiğince çözüm üretici olmaya çalışıyoruz. Her üretilen sorunu kendi sorunumuzmuş gibi algılayıp sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Tek dikkat ettiğimiz husus, hiç kimseye farklı işlem yapmamaya çalışıyoruz ve bu da bir disiplini sağlıyor. Bu süreçte araçlarımızı sizin sayenizde yeniledik. 2 tane yeni, son model, bizim isteğimize uygun araç aldık. Bunlarla Ardahan'a kadar, Rize'ye, Artvin'e kadar nakil yapabiliyoruz. Son model bir ambulans aldık. Bu da gerçekten çok güzel hizmetlere vesile oldu" dedi.
Alınan araçlarla ilgili birçok ilden belediyelerin kendilerinden referans aldıklarını da sözlerine ekleyen Akkaya, "İlaçlamayla ilgili 2 tane mist blower araç kaldık. İzmir, Turgutlu, Kocaeli bizden bu cihazlarla ilgili referans aldılar ve bizden sonra aldılar. Onun ötesinde yine göz ardı edilmemesi gereken bir husus var. Hemen hemen Ege Bölgesi, Marmara Bölgesi ürün alırken bizim teknik şartnamemizi istiyorlar. Biz ekip olarak çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Burada mümkün olduğu kadar kurumumuza asgari maliyetle, azami fayda sağlamaya çalışıyoruz. Sağ olsun Başkan Yardımcımız Hasan bey de, bizim başkanlıkla ilgili taleplerimizde çok yardımcı oluyor. Çok iyi diyalog içerisindeyiz. Sizin destekleriniz gerçekten büyük oldu. Araç parkımız, makine parkımız çok gelişti. O bakımdan da ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün, gasilhane ve mezarlıklardan sorumlu Şef Serpil Aykurt'u altınla ödüllendirdi. Başkan Ergün'e teşekkür eden Aykurt, çalışmalarının bir ekip işi olduğunu ifade etti.
(ÖND-Y)

18.12.2012 15:43:20 TSI

Editör: Wan Haber