Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sakarya Mahallesi Muhtarı Orhan Oktay'ın annesinin cenaze namazının ardından esnaf ziyareti yaptı.
Sakarya Mahallesi Muhtarı Orhan Oktay'ın annesinin cenaze namazına katılan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, cenaze namazı sonrası esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaflara hayırlı işler dileyen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ergün'ün ziyaretine Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Hasan Eryılmaz, Cem Çöllü, Tamer Çipiloğlu ve daire müdürleri de eşlik etti. Esnaf ziyareti sırasında yoldan geçen Saithan Köse isimli bir vatandaş, Başkan Ergün'ün yanına gelerek, vermiş olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Başkan Ergün'e kendisiyle farklı siyasi görüşlerde olduğunu belirten Saithan Köse, "Açıkçası Sayın Başkanım, göreve geldiğiniz ilk zamanlar bu nedenle korku yaşadık. Hizmet alamayacağımızı düşündük. Ancak gelinen aşamada öylesine hizmet gördük ki, böyle hizmeti hiçbir parti bize yapmadı. Allah sizden razı olsun" dedi.
"GÜZEL TEPKİLER YORGUNLUĞUMUZU UNUTTURUYOR"
Manisa Belediyesi olarak mahalle, sokak, siyasi görüş gibi hiçbir ayrım gözetmeden tüm bölgelere hizmet götürdüklerini ve bu çalışmalarının bundan sonra da bu çizgide devam edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Yaptığımız hizmetler sonunda vatandaşlarımızdan böylesine güzel tepkiler almak, tüm yorgunluğumuzu bizlere unutturuyor. Hep birlikte Manisa için, hemşerilerimiz için daha güzel hizmetlere imza atacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.
(AY-ÖND-Y)

11.12.2012 17:56:57 TSI

Editör: Wan Haber