Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, vatandaşların talep, istek, öneri ve şikayetlerini sosyal medya aracılığıyla kabul edecek. Sosyal iletişim ağı Facebook ve Twitterda hesap açan Başkan Ali Erdoğan, yapılan çalışmaları, belediye hizmetlerini, sosyal etkinlikleri ve halka ulaşmasını istediği haberleri paylaşacak.
Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, sosyal medya üzerinden vatandaşla da bir araya gelecek. Halkın sorunlarını sosyal medya aracılığıyla daha net bir şekilde tespit edeceklerini ifade eden Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, "Son yıllarda teknoloji büyük bir gelişim gösterdi. Medya yazılı, işitsel ve görsel gelişimini dijital ortamda devam ettiriyor. Biz de bu kanalla halkımıza ulaşmaya karar verdik. Sosyal medya sayesinde halkla daha çok iç içe olacağız ve fark edemediğimiz sorunları daha net bir şekilde öğreneceğiz" dedi.
Çağın en önemli gereksiniminin bilgi olduğuna da dikkat çeken Belediye Başkanı Ali Erdoğan, "Bilgiyi daha güzel bir Uşak için kullanacağız. Eleştiriler, şikayetler ve önerilerin hepsi daha iyi bir kent için olmalı. Bu bağlamda bütün vatandaşlarımızın sosyal medya aracılığıyla bize ulaşmasını arzu ediyorum" dedi.
Başkan Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi; "Sosyal medya sayesinde bazen bir hayat da kurtulabiliyor. Biz böylesine güçlü iletişim araçlarından belediye olarak faydalanmak istedik. En başta şahsım bu konuda öncü olarak halkımızla bizzat irtibat kuracağım. Halkımız ile her fırsatta bir araya geliyoruz. Bu amaç için internetten de yararlanacağız. Halkın sorularını, belli periyotlarla yapacağımız etkinliklerde bire bir yanıtlayacağız"
(KY-İK)

04.02.2013 12:34:57 TSI

Editör: Wan Haber