Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün geçtiğimiz günlerde kente yaptığı ziyaretin ata sporu ciridin tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.
26 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, ziyaret esnasında halkın Cumhurbaşkanı Gül'e yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Başkan Ali Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül'ün cirit müsabakasına gösterdiği ilgilinin bu sporun tanıtımına büyük katkı sağladığını da belirtti. Cumhurbaşkanı Gül'ün kentin değerlerine de büyük önem verdiğini anlatan Erdoğan," İlimizin değerleri de cumhurbaşkanımız tarafından ilgi ile takip edilmiştir. Ziyaretler esnasında ata sporumuz ciridin yanı sıra sanayi ürünlerimize olan övgüleri de bizleri mutlu etmiştir" dedi.
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında inşa ettikleri Atlı Rehabilitasyon Merkezi'nin önemini bir kez daha herkese gösterdiklerini de ifade eden Ali Erdoğan, " Merkezimizi kısa süre önce faaliyete geçirdik. Hem ata sporumuzu yaşatıyoruz hem de zihinsel engelli yavrularımızın tedavisine yardımcı oluyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti merkezimize ziyareti ve twitter hesabından attığı mesajlar bizleri daha da mutlu etti. Biz kendisine ziyareti nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.
(KY-İK)

15.01.2013 12:21:12 TSI

Editör: Wan Haber