Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın eşi Oya Tatı, Buca Belediyesi Kent Konseyi ile birlikte Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi'ni ziyaret ederek, ÇYDD'nin İzmir ve Türkiye'ye olan değerini dile getirdi, teşekkür belgesi verdi.
ÇYDD İzmir Şubesi'nin Buca Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerde ve son Sivil Toplum Örgütleri Buluşması'nda kendilerini yalnız bırakmadıklarını söyleyen Oya Tatı, bu derece önemli bir derneğinin kendileri arasında yer almalarından dolayı gururlandıklarını söyledi.
ÇYDD İzmir Şubesi Başkanı Gönül Kaya ve dernek yöneticileri, Buca heyetinin bu anlamlı ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını söylediler. ÇYDD Şube Başkanı Kaya, İzmirlilerin sivil toplum örgütleri konusunda duyarlı olduklarını kaydederek, Buca Kent Konseyi'nin daha önce gerçekleştirdiği STK buluşmasına da değindi. Kaya, "Buca'da gerçekleştirdiğiniz STK buluşmasın da bir araya gelerek çalışmalarımızı birbirimize anlatma fırsatı yakaladık. Bu denli bir buluşmada bizlerin de yer alması mutluluk vericidir. Daha önceki buluşmamız da da belirttiğimiz gibi bizler dünyadaki ve ülkemizdeki olumsuzlukların geleceğe umutla bakmamıza ve bu amaçla eylemli olarak çalışmamıza engel olmasına izin vermiyoruz. Bu çalışmalarımız da bize destek veren ve her zaman yanımız da olacağını hissettiren Oya Tatı ve Buca Kent Konseyi'ne teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.
ÇYDD'yi ziyaretinde söz alan Oya Tatı da, eğitim alanında derneği önemine değindi. Tatı, "Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkarak eğitim alanına da bu ışığı yansıtan derneğimizin her zaman yanında yer alacağız. Çeşitli eğitim projeleri ile okumuş çağdaş toplumlar yaratmasında bizlerde elimizden gelen katkıyı vereceğiz" diye konuştu.
(HK-ERG-Y)

19.02.2013 12:04:04 TSI

Editör: Wan Haber