Karşıyaka Belediye'sinde çalışan memurlar dayanışma yemeği düzenledi. Karşıyaka Altınbalık Restoran'da gerçekleştirilen yemeğe katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak konuşmasında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, memurlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Karşıyaka Belediyesi'nde memurların üyesi olduğu iki ayrı sendika bulunduğunu belirten Başkan Durak, "Örgütlü gücün mutlaka olması gerektiğine inanıyorum. Örgütlenmenin bu denli zorlaştığı bir dönemde bölünmenin fayda getirmeyeceğini biliyorum. Memurlarımız kendi aralarında birliği sağlayıp tek sendikayla mücadelelerini sürdürmelerinin daha yararlı olacağına inanıyorum. Ülkemizde bir zamanlar milyonlarca sendikalı çalışan vardı. Her geçen gün güç kaybı yaşanmaktadır. Güçlü bir örgütlenme bizi de güçlü kılar" dedi.
Karşıyaka Belediye personeli ile gurur duyduğunu da belirten Başkan Durak, "Çalışanlar içinde birlik ve beraberliğin güçlenmesini istiyorum. Bu tür programları daha da arttırılması gerekir" diye de ekledi.
Dayanışma yemeğini organize eden Karşıyaka Belediyesi Memurlar Dayanışma Derneği Başkanı Ertan Uzayir ve Tümbelsen 2. Nolu Şube Başkanı Zülfü Palut memurların çalışma koşullarına verdiği katkıları nedeniyle Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'a çiçek verdi.
Zeybek oyunları ile Türkiye birincisi olan KATHOT Halk Oyunları'nın gösterilerinin de yapıldığı geceye eşleriyle birlikte katılan memurlar müzikler eşliğinde doyasıya eğlenme imkanı buldu.
(HK-ERG-Y)

18.02.2013 13:11:05 TSI

Editör: Wan Haber