Eğitime verdiği önem herkes tarafından bilinen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kendi hayatında önemli bir yeri olan öğretmenlerini unutmuyor. Öğretmenlerini hiç unutmadığını ve her fırsatta ziyaret etmeye çalıştığını ifade eden Başkan Doğan, öğretmeni Nermin Çiftçi'yi evinde ziyaret ederek onunla sohbet etti.
Eğitimin önemine değinen Doğan, kişilerin bir yerlere gelmesinin temelinde öğretmenlerden aldığı bilgi ve terbiyenin önemli olduğuna dikkat çekerek, "Öğretmenimizin ayrı bir yeri vardır. Kişi hangi mevkilere gelirse gelsin, ister bir fabrikada işçi, ister belediye başkanı, isterse kaymakam olsun bu süreçte öğretmenlerin büyük payı vardır. Öğretmenim Nermin Çiftçi'nin üzerimde çok emeği var. Kendisine minnet duyuyorum. Kendisinin şahsında bütün öğretmenlerime sağlık ve huzurlu günler diliyor ve ellerinden öpüyorum" dedi.
Emekli öğretmen Nermin Çiftçi de, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın ziyaretinden memnuniuyet duyduğunu belirterek Başkan Doğan'ın öğrencilik yıllarında şimdi olduğu gibi çalışkan, girişken ve azimli olduğunu söyledi. Çiftçi Başkan Doğan'a çalışmalarında başarılar diledi.
(MA-MA)

19.02.2013 13:11:25 TSI

Editör: Wan Haber