Sabah namazlarının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan bu uygulamanın aynısını yatsı namazlarından da gerçekleştiriyor. Haftanın en az iki akşamında bu buluşmaları gerçekleştiren Başkan Doğan Serdar Mahallesi Sefa Camii'nde vatandaşlarla bir araya geldi.
İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Cami Dernek Başkanı İbrahim Batur, Cami Din Görevlisi Kazım Turan, Kocaeli Gaziler Dernek Başkanı Yunus Coşkun'un bulunduğu sohbette çok sayıda vatandaşla biraraya gelen Başkan Doğan vatandaşlarla sohbet ederek onların istek ve önerilerini dinledi. Sabah namazlarının ardından yapılan sohbetlerin çok verimli olduğunu ve buna katılamayanların isteği üzerine yatsı namazı sonrası sohbetlerini başlattığını ifade eden Doğan sürekli vatandaşla bir arada olmanın kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette mahalle sakinleri görüş ve önerilerini Başkan Doğan ile paylaşırken mahallelerinde yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını ifade ettiler. Camiye çıkan merdivenlerin bozulduğunu tespit eden Başkan Doğan havaların ısınmasıyla birlikte bu merdivenlerin yenileneceğini söyledi.
(MA-MA)

03.02.2013 12:39:15 TSI

Editör: Wan Haber