İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, Kuruçeşme'nin her geçen gün cazibe merkezi haline geldiğini söyledi. Doğan, "3-4 yıl öncesine kadar köy havasındaki Kuruçeşme, yapılan hizmetlerle artık herkesin tercih ettiği yer oldu" dedi.
Başkan Dr. Nevzat Doğan, Kuruçeşme'ye giderek Ziraat Bankası'nı ziyaret etti. Banka Müdürü Ayla Aygan ile görüşen Doğan, "Ülkemizin en büyük bankalarından birinin Kuruçeşme'de şube açması, bölgenin önemini de ortaya koymaktadır. Kuruçeşme bölgemizi 4 yıldır şehirle entegre etmeye burayı bir şehir gücüne getirmeye gayret ediyoruz. Alt yapısından üst yapısına sosyal donatıları ile birlikte gelişmesi için projeler yapıyoruz. Bölgede bir banka şubesinin eksikliği vardı. Bizlerin de gayretleriyle Ziraat Bankası, Kuruçeşme'de şube açtı. Kuruçeşme'nin hareketlenip cazibe merkezi haline gelmesi için belediyemize ait binayı İdari Mahkemelere tahsis ettik. İlerleyen günlerde başka kurumların da buraya geleceğine inanıyorum" dedi. Doğan, bölgeye yönelik yatırımların artarak devam edeceğini de ifade ederek" Bölgedeki kültür merkezinin inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. İzmit'in en büyük kapalı pazarını Kuruçeşme'de yaptık. Önümüzdeki haftalarda faaliyete geçecek. Meydan düzenlemesi ve cephe iyileştirmeleriyle Kuruçeşme herkesin tercih ettiği yer olacaktır" şeklinde konuştu. Doğan, bankada sıra bekleyen vatandaşlarla da sohbet etti.
Ziraat Bankası Kuruçeşme Şube Müdürü Ayla Aygan da Başkan Doğan'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, " İki katlı 400 metrekarelik şubemizde 8 kişiyle hizmet veriyoruz. Vatandaşların yoğun talepleriyle karşılaşıyoruz. Kuruçeşme'de şube açmaktan son derece memnunuz" dedi.
(MA-MA)

25.01.2013 12:23:26 TSI

Editör: Wan Haber