Okulların İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın makamına yaptığı ziyaretler devam ediyor. Başkan Doğan geçtiğimiz hafta makamında Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu, Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu ve Şehit Özcan Kan Anadolu Öğretmen Lisesi'ni ağırladı.
Kartepe Kubilay İlköğretim Okulu'ndan Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu'na atanan Okul Müdürü Filiz Güner ve Okul Aile Birliği Başkanı Hacer Tapsız tanışma ziyaretinde bulunmak için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti. İzmit Belediyesi ile yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Okul Müdürü Filiz Güner eğitime vermiş olduğu destek için Başkan Doğan'a teşekkür etti.
Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Müdürü İlknur Durmaz, Öğretmenler Sinem Uçan, Demet Kılıç, Gülay Gören, Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Emre ve Okul Aile Birliği Üyesi Burcu Yavuz Başkan Doğan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Okul Aile Birliği çalışmalarının görüşüldüğü ziyarette İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Elif Bülbül'de hazır bulundu. 8/A sınıfı öğrencilerinden Zeliha Sancak ve Kübra Kaya okullarına verdiği destekten ötürü Başkan Doğan'a çiçek hediye ettiler.
Şehit Özcan Kan Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Müdürü Orhan Duran, Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Selim Karaaslan, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Erhan Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Sema Candemir, Filiz Çuhadar ve Şenay Sarı Başkan Doğan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
(MA-MA)

05.02.2013 11:54:52 TSI

Editör: Wan Haber