İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, muhtarları ziyaret ederek mahalle hakkında bilgi almaya ve muhtarların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Muhtarlardan gelen bilgilerin planlama aşamasında etkili olduğunu ifade eden Başkan Doğan son olarak Mehmet Ali Paşa Mahalle Muhtarı Mehmet Kampara'yı muhtarlık binasında ziyaret etti. Başkan Doğan'a ziyareti sırasında İzmit Belediye Meclis Üyesi ve Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü İbrahim Elgin eşlik etti.
Mahalledeki çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda Başkan Doğan, "Şehrimizin en düayen muhtarlarından biri olan muhtarımız Mehmet Kampara'yı ziyaret ediyoruz. Bu dönemde Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde şehirle bütünleşmesini sağlayan önemli çalışmalar yaptık. Burası büyük bir mahallemiz. Yapacak daha çok işimiz var ama geriye baktığımızda birkaç dönem öncesine göre çok büyük gelişmeler var. Mehmet Ali Paşa Mahallemiz gelişiyor, İzmit'imiz değişiyor. Mehmet Ali Paşa Mahallesi'ne Mahalle Meydanı ve yeni cami yapılma beklentisi devam ediyor. Gerekli planlamaları yapıyoruz. Bu bölgemize de çorba çeşmesi açtık. Okullarımıza ve camilerimize destek verdik, vermeye devam edeceğiz. Emekli evi kurduk. İlk ücretsiz tuvalet uygulamasını buradan başlattık. Yeni Cuma cami ve Cumhuriyet Parkı'ndaki tuvaletleri de önümüzdeki günlerde ücretsiz yapacağız" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Mehmet Kanpara; "Başkanımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Mahallemizde çıkmaz sokaklarımız çıkar duruma geldi. Belediye ile Başkanımız ile bizim ilişkimiz abi kardeşten öte. Mahallemize güzel hizmetler geliyor, belediye her ihtiyacımıza koşuyor" dedi.
(MA-MA)

15.02.2013 11:30:30 TSI

Editör: Wan Haber