Gençlik çalışmalarına büyük önem veren ve bu kapsamdaki çalışmalara her zaman destek veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi'nde eğitim gören bir grup öğrenciyle bir araya geldi.
Gölkay7daki kahvaltıda İzmit Belediyesi'nin gerçekleştirdiği gençlik çalışmaları ile bu fırsatı çok iyi kullandığını belirten gençler, "İzmit'te yaşayan gençler olarak bu şehirde değer gördüğümüzü hissediyoruz. Bizler için gerçekleştirilen pek çok çalışma var. Hepsi çok önemli ve değerli. Bunlar için Başkan Doğan ve ekibine çok teşekkür ederiz" dediler.
Doğan, İzmit Belediyesi olarak gençlere daha güzel bir gelecek bırakmak için çalıştıklarını belirterek, İzmit Belediyesi'nin genç dostu bir belediye olduğuna dikkat çekti. Gençlik Meclisi, Eurodesk Projesi ve pek çok proje ile gençlere yönelik çalışmalar yaptıklarını anlatan Başkan Doğan gençlere daha iyi imkanlar sunmak için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
"Türkiye'nin genç bir nüfusu var. İnanıyorum ki gelecekte sizlerin arasından belediye başkanları, valiler, bakanlar, başbakanlar ve cumhurbaşkanları çıkacak" diyen Doğan gençlere siyasete girin çağrısı yaptı. Türkiye'nin iyi yetişmiş liderlere ihtiyacı var diyerek siyasete ilgili olan gençlerin bu alanda çalışmalara başlaması gerektiğine değinerek "gençler siyasetle ilgilenmeli, siyasetin bir köşesinden tutmalı. Bu amaçla çıktıkları yolda hedef daima daha ilerisi olmalı. Yarınların sahipleri sizlersiniz. Başbakanımızın dediği gibi 2023 yılına Türkiye'yi sizlerle hazırlanacağız. Hedefimiz 2023 yılı. Ben inanıyorum ki 2023 yılında Türkiye ekonomisi dünyada en iyi 10 ülke arasında olacak. Onun için çok çalışmamız gerekiyor. Zaman para ile satın alınamaz. Onun için hedeflerinizi belirleyin ve o yolda azimle ilerleyin" dedi.
(MA-MA)

20.02.2013 12:27:43 TSI

Editör: Wan Haber