İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalle gezilerine devam ediyor. Daire müdürleriyle birlikte haftanın en az iki gününü mahalle gezilerine ayıran Başkan Doğan, Körfez Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.
Çocukluğunun geçtiği mahallede Belediye Başkanı olarak gezmenin kendisine farklı duygular yaşattığını ifade eden Doğan, "Her köşesinde bambaşka anılarım var. Mahalleye her gelişimde hepsi gözümün önüne geliyor. Yıllar önce koşup oynadığım bu mahalleye şimdi hizmet etmekten gurur duyuyorum" dedi.
Mahallenin her köşesini büyük bir dikkatle gezen Başkan Doğan, belediye tarafından yapılan tüm çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Rastladığı vatandaşların görüş ve önerilerini alan ve onları samimiyetle dinleyen Doğan sık sık notlar aldı. Doğan, her zaman olduğu gibi Körfez Mahallesi inceleme gezisi sırasında da çocuklarla yakından ilgilendi.
Mahalle Muhtarı Emre Yazıcı koordineli çalışmanın başarıyı getirdiğini söyleyerek; "Muhtarlık görevim boyunca belediyemizle sürekli işbirliği halinde oldum. Gerek muhtarlık masası vasıtasıyla, gerekse Başkanımız Nevzat Doğan'ın yaptığı değerlendirme toplantılarıyla sorunlarımızı dile getiriyoruz. Belediye ekipleri bu sorunların çözümü için tüm iyi niyetleriyle görev yapıyorlar. Kısacası bu koordinasyon hizmet yönünden başarıyı getirdi. Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
(MA-MA)

13.02.2013 11:56:30 TSI

Editör: Wan Haber