İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahallelerde gerçekleştirdiği "Birlikte Başardık" sunumlarına devam ediyor. Başkan Doğan, Tepeköy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen sunumda Yeşilova ve Tepeköy Mahallelerinde yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.
Başkan Doğan'ın görsel sunum eşliğinde mahallelere yaptığı hizmetleri anlattığı toplantıda Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammer Tutuş ve yönetimi, Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural, Tepeköy Mahalle Muhtarı Cemal Güreşen ve vatandaşlar katıldı.
Mahallelere yapılan hizmetleri sayısal veriler ile anlatan Başkan Doğan, "Tepeköy Mahalle Konağı'nın çalışmaları başladı, kısa sürede hizmete açılacak. Mahallelerimizde bulunan Kemer, Beyazıt, Boğaziçi, Tepeköy ve Mevlana camilerinin ihtiyaçlarını karşıladık. 159 ailemize gıda yardımı yapıyoruz. Mahallelerimizde Menekşe ve Farabi Parklarını hizmete açtık. Mevcut 10 parkı yeniledik. 2528 metrekare alanı ağaçlandırdık. 120 gencimizi Sarısu Kampı'na götürdük,20.408 öğrenciye Pişman Çocuk Dergisi dağıttık. Toplam 10.774 ton asfalt dökerek 308.8 metre tül parsel kapama yaptık" dedi.
Başkan Doğan'ın sayısal verilerle desteklediği sunumunun ardından vatandaşlar Doğan'a görüş ve önerilerini ilettiler. Başkan Doğan'ın samimiyetle ve teker teker soruları cevapladığı toplantı 3 saat sürdü.
(MA-MA)

14.02.2013 11:31:28 TSI

Editör: Wan Haber