İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalle gezilerinin yanı sıra periyodik olarak düzenlediği ve "Birlikte Başardık" adını verdiği mahalle sunumları ile de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Yenişehir, Yahya Kaptan ve Yuvam Akarca mahallelerinde vatandaşlara bir araya gelen Başkan Doğan son olarak Alikahya vatandaşlarla buluştu. Başkan Doğan'ın görsel sunum eşliğinde bölgeye yapılan hizmetleri anlattığı toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve İzmit Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Özak, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin ve İbrahim Kılıç, Alikahya Fatih Mahalle Muhtarı Yaşar Keleş, Merkez Mahalle Muhtarı Enver Gökbudak, Atatürk Mahalle Muhtarı Cemil Marul, Alikahya Karadeniz Mahalle Muhtarı Celal Şar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Burada çok önemli ve başarılı bir ekip var diyen Başkan Doğan, "Alikahya Bölgesi'nde yapılan tüm çalışmaların ihtiyaçlara cevaben planlandığını dile getiren Alikahya'da çok yol açtık. Yeni yerleşim alanlarını desteklemek için yollara ayrı önem verdik. İstinat duvarlarına ihtiyaç olan bölgelerin bu ihtiyaçları tamamlandı. En çok asfaltı Alikahya Bölgesi'ne döktük. Açılmayan ara sokakları açtık" ifadelerini kullandı.
(MA-MA)

10.01.2013 10:26:08 TSI

Editör: Wan Haber