Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirterek, Türkiye'de en çok kurs açan belediye olduklarını altını çizdi. Başkan Demirtaş, 7 bin 500 kursiyere eğitim verdiklerini söyledi.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Yaşardoğu Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Yaşar Doğu Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Karadeniz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (KEYDER) Başkanı Ömer Kabaş, mahalle sakinleri ve öğrenci velileri katıldı. Yaşar Doğu Kültür Merkezi'ne öğrencilerin 'Eğitimci Başkan' sloganıyla giriş yapan Başkan Demirtaş'a ilgi büyük oldu.
KEYDER Başkanı Ömer Kabaş, yaptığı konuşmada, "Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirmiş olduğumuz toplantımızda, katılımın çokluğu beni çok mutlu etti. Bu da şunu gösteriyor ki, yapılan hizmetler sizlerin nezdinde değer buluyor"dedi.
Başkan Necattin Demirtaş ise, sosyalleşmelerini sağlamak için gençlere yönelik eğitim tesislerine önem verdiklerini belirterek, yapılacak yeni tesislere örnek olarak, İlkadım Belediyesi'nin Mete Adanır Spor Kompleksi ve Bilgi Evleri'ni örnek gösterdi. Bu tür tesisleri İlkadım ilçesinin bütün mahallerine yaymak istediklerini ifade eden Başkan Demirtaş,"Gençlere eğitim ve sporu bir arada gerçekleştirebileceği yeni mekanlar oluşturarak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyoruz. En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır" şeklinde konuştu.
Başkan Demirtaş, Yaşar Doğu Kültür Merkezi'nde öğrenim gören başarılı öğrencilere hediye verdi.
(MAY-YHY-Y)

16.12.2012 18:55:10 TSI

Editör: Wan Haber