Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Balat'ta yaşayan Roman vatandaşların kurduğu Roman Müzisyen-Sanatçı Yetiştirme ve Geliştirme Derneği'nin açılışına katıldı.
Romanların Balat'taki eğlence alanına gelen Başkan Mustafa Demir, davul zurna ve maniler eşliğinde karşılandı. Bugüne kadar birçok kez Romanlarla bir araya gelen Başkan Demir, yaptığı konuşmada, "Belediye olarak Roman vatandaşlarımıza gönül kapımızı açtık ve onların sıkıntılarını gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Derdinize derman olabiliyorsak ne mutlu bize. Gösterdiğiniz sevgi ve ilgi karşısında gerçekten çok duygulanıyorum. İçinizdeki samimiyet bizi daha iyi işler yapmamıza sevk ediyor. Samimiyetimiz ve gönlümüz bir olduğu sürece başaramayacağımız iş yok. Hizmet etmenin ilhamını ve kaynağını sizden aldığımız güçle yapıyoruz" dedi.
Başkan Mustafa Demir'i davul zurnalarla karşılayan Romanlar kendilerine verilen destekten dolayı çok mutluydu. Hem çalıp hem oynayan Romanlar, Başkan Demir'in desteğini her zaman arkalarında hissetmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtip, "Allah Belediye Başkanımızdan razı olsun. Bizim her zaman yanımızda oldu. Hepimizle tek tek tokalaştı. Dertlerimizi dinledi. Her zaman başımızın üzerinde yeri var. O'nu babamız, kardeşimiz, abimiz yerine koyduk, bizim sorunlarımızı bizim dertlerimiz çözmek için çok çalışıyor. Biz Başkanımızı Başkanımız bizi çok seviyor, Allah onu başımızdan eksik etmesin" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Başkan Mustafa Demir Balat'ta küçük yaştaki çocuklara müzik eğitimi verecek olan Roman Müzisyen Sanatçı Yetiştirme ve Geliştirme Derneği'nin açılışını yaptı.
(ÇK-ÖK-Y)

11.02.2013 12:18:43 TSI

Editör: Wan Haber