Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, personele disiplini elden bırakmamaları konusunda uyarıda bulundu.
Belediye Başkanı Necmettin Dede, belediye hizmet binasında görev yapan memur ve işçilerle bir toplantı yaptı. Meclis toplantı salonunda personellerle bir araya gelen Başkan Necmettin Dede, Emniyet Müdürlüğü görevinde 15 günde bir bu tür toplantıları yaptıklarını söyledi. Bu toplantılarda personellerin fikirlerinin alındığını da vurgulayan Dede, personelin fikirlerine her zaman önem verdiğini kaydetti. Kurumlarda disiplinin çok önemli olduğunu belirten Dede, disiplinin olmadığı bir kurumda verimli çalışmadan söz edilemeyeceğini ifade etti.
Bazı personellerin birim amirinden izinsiz belediyeden ayrıldığını kaydeden Dede; "Herkesin olduğu gibi sizin de aniden işiniz çıkabilir. Bunlar çok doğal şeyler. Ama siz izinsiz belediyeden ayrılamazsınız. Eğer dışarıda işiniz varsa birim amirinizin bilgisi dahilinde çıkabilirsiniz. Birim amirinizin bilgisi olmadan çıkarsanız hakkınızda işlem yaparım" dedi.
Göreve geldikleri zaman memur ve işçilerin maaş ödemeleri ve sosyal haklarında sıkıntıların olduğuna değinen Başkan Dede; "Ben göreve başladıktan sonra ilk olarak sizlerin maaşları ve özlük haklarınız üzerinde durdum. 9 yıldır bu görevdeyim ve sizlerin maaşlarını bir gün dahi aksatmadım" diye konuştu.
Belediye olarak hizmet kalitesinin arttırılması ve korunması yönünde personelle kol kola çalışıldığını vurgulayan Dede, belediyeye gelen tüm vatandaşların memnun bir şekilde belediyeden ayrılmaları için dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Dede, "Son derece birlik, beraberlik, sevgi, saygı çerçevesi içinde el ele, kol kola çalışıyoruz. Bu noktada kanunsuz hiçbir iş yapılmayacak ama vatandaşın memnuniyeti dikkate alınacak. Yüzünüz her zaman vatandaşa dönük olsun. Memnuniyet duyulan bir belediye olacağız. Şimdiye kadar bu önemli hususu dikkate aldık, bundan sonrada hedefimiz bu olmalı. Herkesten gönlünü belediyeye vermesini istiyoruz. Belediyenin işi hizmet anlamında iyi yürümeli" şeklinde konuştu.
(NA-MSA-Y)

13.02.2013 13:48:44 TSI

Editör: Wan Haber