Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Gençlik Merkezini ziyaret ederek başarılı sporcuların antrenmanlarını izledi. Judo elbisesi giyen Dalgıç, küçük bir gösteri sundu.
Judocuların ve tekvandocuların antrenmanına konuk olan ve judo elbisesi giyerek bir ara sporcularla gösteri maçı yapan Başkan Dalgıç, "Çok güzel çalışmalarınız var, hiçbir zaman bırakmıyorsunuz, gittiğiniz her yerde güzel sonuçlar alıyorsunuz. Hepinizi kutluyorum sizlerin en iyi yerlere gelmeniz için uğraşacağız, diliyorum ki buradan Avrupa şampiyonları çıkaracağız, belki dünya şampiyonlarında yarışacaksınız. İnşallah o günleri de göreceğiz, bunları hep beraber yaşayacağız, hepinize başarılar diliyorum her zaman yanınızdayız." dedi.
Judodaki başarı oranının çok yüksek olduğunu anlatan Dalgıç, "Her türlü imkanları sağlıyoruz. Bütün şampiyonalarımıza sporcu gönderebiliyoruz, sporcularımız çok çalışıyor, başarı da çalışmakla geliyor bu sporcularımızın arasından daha çok şampiyonla çıkacaktır." diye konuştu.
Sporcu Velisi ve Judo Milli Hakemi olan Tekirdağ Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Bozkurt da diğer bölgelerdeki kulüplerin de Tekirdağ'da Belediyesi'nin sağladığı imkanların aynısını bulmak için uğraş verdiklerini söyledi. Bozkurt, "Tekirdağ bölgesi yıldızı parlayan bir bölge. Sizlere verdiğiniz katkılar için teşekkür ediyoruz. Bu desteklerin devam etmesini diliyoruz." dedi.

06.01.2013 18:43:36 TSI

Editör: Wan Haber