Gazeteciler gününü kutlayan Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç düzenlediği basın toplantısında belediyenin faaliyetlerini anlattı.
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç çalışan gazeteciler günü nedeniyle basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin gününü kutladı ve belediyenin 4 yıllık faaliyetlerini anlattı.
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlediği basın toplantısında 2012 çalışmalarını içeren 20 dakikalık tanıtım filmini izledikten sonra son 4 yılın özetini içeren 2009-2012 faaliyet sunumunu kürsüden yaptı ve 20 müdürlüğün yaptığı çalışmaları tek tek detaylı olarak anlattı.
Tarsal Turistik Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile belediye müdürlerini de katıldığı toplantıda gazetecilerin gününü ve yeni yılını kutlayan Başkan Dalgıç, belediyenin vizyon ve misyonunu yeniden tanımlayarak, zihniyet değişimini gerçekleştirdiklerini belirterek, yeni müdürlüklerin kurulması ve mali disiplinin sağlanması konuların da yapılan çalışmaları anlattı.
2009 Mart seçimlerinde halkımızın teveccühü ile göreve geldiklerini hatırlatan Dalgıç, "Göreve gelmeden evvel vizyonumuzu anlattığımız kitapçığımız, halkımıza verdiğimiz sözler vardı. Çalışma arkadaşlarımla birlikte oluşturduğumuz projeler Tekirdağ'da hayata geçmek için bekliyordu. Tekirdağ bir değişiklik, vizyonel bir değişikliği istiyordu. Arkadaşlarımla birlikte geceli gündüzlü çalıştık bu projelerin nasıl, ne şekilde gerçekleştirilebileceğini ortaya koyduk, göreve geldikten ve çok sayıda kişiyi kabul ettikten sonra Belediye Başkan Yardımcısı arkadaşlarımla projeleri gerçekleştirmek için nerden başlayacağımıza baktık. Meclis üyesi arkadaşlarımla saatlerce istişare ettik, bir ruh, bir çalışma aşkı vardı, kimse çalışmadan kaçmadı. Hele hele müdürlerimiz göreve geldiğimde ne onlar beni tanıyordu ne ben onları, kimse kimseyi tanımıyordu ama bugün bir ekip olduğumuzu görmekten büyük keyif alıyorum. İnşallah bu ekip önümüzdeki önemde de Tekirdağ'ın vizyonunu değiştirmeye devam edecek, Tekirdağ'ın sesini Türkiye'de hatta Avrupa'da, Dünyada duyurmaya devam edecek, bundan benim hiç kuşkum yok." dedi.
Dalgıç yaklaşık 3 saat süren basın toplantısında büyüyen ve gelişen Tekirdağ projelerini, sosyal belediyecilik, yeşil bir tekirdağ, alt yapı ve üst yapı projeleri, çevre ve şehircilik hizmetleri, olarak müdürlükler bazında görevlilerle paylaştı. Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Dalgıç basın toplantılarının bundan sonra belirli aralıklarla da yapılmaya devam edeceğini söyledi.

10.01.2013 00:22:32 TSI

Editör: Wan Haber