AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Halit Çortul, Akdeniz Oyunları kapsamında yapımı süren Erdemli Trap-Skeet Atış Poligonu'nda incelemelerde bulundu.
AK Partili belde belediye başkanları ve yönetimiyle tesisleri gezen Çortul, "Bazı partilerin başkanları her ne kadar Erdemli Atıcılık Poligonu zamanında bitmez dese de tesisler zamanında bitirilecektir. Bazı arkadaşlar yardımcı olmak yerine "ülkemiz zararına bir durum olsun, rezil olalım" düşüncesindeler ama bu tesisler zamanında tamamlanacak. Şuan buradaki tesislere bakıyoruz en geç yapılır diye düşünülen otel var, onunda son katında çalışmalar sürüyor. Alt katlarda da ince işçiliğe başlanmış" dedi.
23 Şubatta il danışma meclisi toplantısının Erdemli'de yapılacağını da sözlerine ekleyen Çortul, bu toplantıya Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın da katılacağı düşüncesinin var olduğu, bu sebeple ön bilgi almak üzere tesislerde incelemelerde bulunduklarını kaydetti.
Tesisleri gezmeye gelenlere bilgiler veren şantiye şefi Kahraman Ocak ise poligonun 13 Mayıs'ta tamamlanacağını belirterek, "Kaba inşaatın yüzde 90-95'lik kısmı tamamlandı. Binaların son katları inşa ediliyor. İnce işleri de hemen peşinden geliyor. 300 işçimiz tesislerin zamanında tamamlanması için ter döküyor" dedi.
Tesislerin incelenmesine Kızkalesi Belediye Başkanı Necati Kale, Tömük Belediye Başkanı Derviş Yıldırım, Çeşmeli Belediye Başkanı Halil İbrahim Dur, Arpaçbahşiş Belediye Başkanı Musa Demir, Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgin ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
(OKİ-AKL-Y)

16.02.2013 16:25:26 TSI

Editör: Wan Haber