Şanlıurfa Girişimci İşadamları Derneği'nin (ŞUGİAD) daveti üzerine, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ŞUGİAD üyeleri ile bir araya geldi.
Şanlıurfa Girişimci İşadamları Derneği (ŞUGİAD) hizmet binasında Dernek Başkanı Mehmet Öksüzoğlu ve üyeleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü'de gerçekleşen çalışmaları, hizmetleri ve projeleri tek tek anlatarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Başkan Çiftçi, Dernek üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, "İnisiyatifimin hepsini kanunlar çerçevesinde insanlardan yana yatırımcılardan yana kullanmak istiyorum ki kullanıyorum da gelişim ondan dolayı sağlanıyor. Tek taraflı olarak Karaköprü gelişmiyor. İnsanımızda, esnafımızda paralelinde onunla birlikte gelişiyor. Bu 4 yıllık görevim süresinde bin 200 adet çeşitli meslek koluna ait işyeri açma ruhsatına imza attım. Bu esnaf açısından büyük bir gelişmedir. Göreve geldiğimde Karaköprü'nün esnaf gurubuna baktığımda emlak büroları ve inşaat büroları vardı. Allah'a şükürler olsun Karaköprü şimdi yatırımcı akınına uğruyor, çeşitli esnaf guruplarına zorluk çıkartmadan kanunlar çerçevesinde kolaylık sağlanıyor. Bu da birçok kişiye ekmek kapısı demek, yatırım demektir" dedi.
Dernek Başkanı Mehmet Öksüzoğlu ise, Karaköprü'nün gelişmesinin yatırımcı, esnaf ve girişimcilerle birlikte olacağını belirterek, Belediye Başkanının bu konuda büyük desteklerinin olduğunu dile getirdi. Daha sonra Dernek Başkanı Öksüzoğlu, Başkan Çiftçi'ye günün anısına plaket takdim etti.
(MUD-Eİ-Y)

07.01.2013 18:22:56 TSI

Editör: Wan Haber