Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Akpınar Dere Islah Projesi çalışmalarının son sürat devam ettiğini açıkladı.
İçerisinde semt sahaları, yeşil alanlar, çocuk oyun grupları, sosyal alanların bulunduğu Akpınar Dere Islah Projesi'nin çalışmalarını inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Mevsim kış olmasına rağmen Karaköprü Akpınar deresi, Karaköprü'ye yeni bir çehre kazandırıyor. Arkadaşlarımız ekip olarak çok özverili bir şekilde çalışıyorlar. Biz icraatlarımız ile konuşuyoruz. Karaköprü'nün güzelleşmesi ve modernleşmesinde tabii ki teknik, idari tüm işçilerimin emeği var. Ama biz gönül ortaya koymuşuz, bir sevda ortaya koymuşuz. Karaköprü'yü çok modern, çok güzel; aynı zamanda sosyal ve spor alanları, oyun sahalarıyla, yeşil alanlarıyla adeta Şanlıurfa'nın yıldızı konumuna getireceğiz. Mevsim kış olmasına rağmen çalışmalar son sürat devam ediyor. Ben tüm ekibi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum."
Akpınar dere ıslah çalışmasından oldukça memnun olan vatandaş ve esnaf ise, Başkan Çiftçi'ye çok minnettar olduklarını, burada oturan insanların daha temiz, daha güzel bir ortama kavuştuklarını belirtti.
(MUD-SO-Y)

13.12.2012 16:47:56 TSI

Editör: Wan Haber