Antalya'nın Kumluca ilçesi Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Temel Eğitim Mahallesi'nde kurulan Salı Pazarı esnafının sorunlarını dinledi.
Temel Eğitim Mahallesi'nde kurulan Salı Pazarı esnafı, bölgedeki müşteri potansiyelinin artmasıyla pazarcı esnafının çoğaldığını ve yer sıkıntısının ortaya çıktığını belirterek, sorunun çözülmesi için Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti.
Pazarcı esnafıyla bir süre sohbet eden Başman Çetinkaya, yaşanan sorunu yerinde görmek ve pazarcı esnafıyla yer sıkıntısına birlikte çözüm bulmak istediklerini söyledi. Pazarcı esnafının daha önce Temel Eğitim Mahallesi'nde yol içinde pazar kurduklarını ancak daha sonra belediyeye ait alana taşındığını hatırlatan Başkan Çetinkaya, bu kez de yer sorunu yaşandığını söyledi.
Başkan Çetinkaya, "Esnaf kendi aralarında istişare edecek.Salı pazarının yerinin yerinde kalması veya 50. Yıl Mahallesi Afet Evleri önündeki yola taşınması konusunda karar verecekler. Biz de alacakları karar doğrultusunda kendilerine yardımcı olacağız" dedi.
(AK-SK-Y)

09.01.2013 17:46:43 TSI

Editör: Wan Haber