Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bir işyeri açılışında sohbet ettiği balıkçıları "Kalabalık gelmeyin" esprisiyle belediyeye davet etti.
Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Belediyesi tarafından hizmete geçirilen Balık Çarşısı'ndaki bir dükkanın açılış törenine katıldı. Açılışta bir süre önce tahliyesi ve mühürlenmesi tartışmalara neden olan Başbalıkçı Dokuz Kardeşler İşletmecileri Ahmet ve Sezgin Sözügeçer ile karşılaşan Başkan Çerçioğlu, birlikte çay içtiği işletme sahiplerini dinledi.
Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile kısa süre sohbet eden Ahmet ve Sezgin Sözügeçer kardeşler, geçtiğimiz günlerde yaşanılan gerginliklerin gereksiz olduğunu ve olayların yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını ifade etti.
Balıkçı Ahmet ve Sezgin Sözügeçer kardeşleri dinleyen Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sözügeçer kardeşlerden bir an evvel balık çarşısına geçmelerini ve Aydın halkına hizmet vermelerini istedi. Hafta içerisinde Aydın Belediyesi'ne gelmeleri halinde daha detaylı bir şekilde konuşabileceklerini kaydeden Başkan Çerçioğlu "Yalnız Belediye'ye kalabalık gelmeyin" esprisi yaptı. Kısa süreli sohbetin ardından Başkan Çerçioğlu, Balık Çarşısı'ndan ayrıldı.
(MB-İK)

09.02.2013 20:21:14 TSI

Editör: Wan Haber