Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçede bu yıl eğitim-öğretime açılan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'ni ziyaret etti. Aziziye ilçe Emniyet Müdürü Kamil Genç ile birlikte okula gelen Başkan Cengiz, Okul Müdürü Şeref Polat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, okulda da incelemelerde bulundu. Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Başkan Cengiz ve Emniyet Müdürü Genç, spor salonu ve pansiyon bölümlerini de gezdiler.
Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nin Aziziye'de bulunmasının ilçe için bir şans olduğunu kaydeden Başkan Cengiz, "Kamu kurumlarının ve okulların ilçemiz sınırları içerisinde şekillenmesi noktasında azami gayret sarfediyoruz. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi de bu bağlamda ilçemiz için çok önemli bir yatırım oldu. Belediye olarak diğer tüm okullarımızla olduğu gibi Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile de her türlü işbirliğine ve proje üretimine hazırız." dedi.
Aziziye Belediyesi ile Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ilk etapta obezite ile mücadele için ortak bir proje üzerinde çalışmalara başladı.
Başkan Cengiz, Okul Müdürü Şeref Polat'a da yeni görevinde başarılar diledi. Polat da konuklarına Okulun flaması ile birlikte, bere ve atkı hediye etti.
(AA-AA-Y)

19.12.2012 13:10:07 TSI

Editör: Wan Haber