Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Mevlit Kandili dolayısıyla yardıma muhtaç olanları ve hastaları evinde ziyaret etti.
Kiremithane Mahallesinde anneleri doğumda ölen ve 2 torununa bakan Sevda Toygun'u evinde ziyaret etti. Onlara çeşitli hediyeler veren Başkan Çelikcan torunlarına sahip çıkan ve onların eğitimi için mücadele Sevda Toygun'a gösterdiği çaba için kendisini takdir eden Başkan Çelikcan bundan sonra çocukların eğitimi için kendisine yardımcı olacağını belirtti.
Şehit Erkut Akbay Mahallesinde inşaat işçisi Seyip Kartalmış ve ailesini evinde ziyaret eden Başkan Çelikcan çocuklarını okula gönderemeyen ailenin en azından okuma yazma öğrenmesi için Kültür Evlerine gönderilerek burada düzenlenen meslek kurslarına katılmasını istedi. Felç geçiren ve 1 yıldan bu yana sol tarafı tutmayan Ramazan Müştekin'i de evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Çelikcan Ramazan Müştekin'e hasta yatağı hediye etti ve fizik tedavi görmesi için ilgili yerlerle görüşerek tedavisinin devam etmesine yardımcı oldu.
Yüreğirli vatandaşlarla her zaman bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten Başkan Çelikcan, "Belediyecilik çok geniş bir hizmet alanı. İnsanların ayağına taş değse ilk akla gelen yer belediye. Biz de sosyal belediyecilik adına ulaşabildiğimiz bütün vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mevlit Kandili olması vesilesiyle de vatandaşlarımızın hem kandillerini kutladık hem de sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacımız Yüreğir'in bütün mahallelerine girmek ve onların sevinçlerine, üzüntülerine ortak olmaya çalışmak. Belediye olarak çözebildiğimiz sorunlarını çözüyoruz. Sorunları olan vatandaşlarımıza da yol göstererek onların sorunlarının çözümüne yardımcı oluyoruz, bilgilendiriyoruz. Bundan sonrada vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
(ADN-Y)

24.01.2013 13:22:00 TSI

Editör: Wan Haber