Karabük'ün Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, merkezi Zonguldak'ta olan ve uydudan yayın yapan Kanal 67 televizyonuna konuk olarak açıklamalarda bulundu.
Sunuculuğunu Senem Demir'in yaptığı 'Söyleşi' programının bu haftaki konuğu olan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, ilçe ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak belediye çalışmalarını anlattı.
Başkan Çaylı, yaklaşık 2 saat süren programda, 4 yıllık çalışmalarına değinerek, ilçenin turizmde öncelikli yöreler içersine alındığı ifade ederek, " Orman denizi ile ünlü ilçemiz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından turizmde öncelikli yöreler belediyesi kapsamına alındı. Buda bizleri oldukça mutlu etti. Bunun yanında bizler turizmi çeşitlendirme adına yaptığımız çalışmalarda 4 milyon TL'ye mal olacak olan Çırapazarı projemiz başladı ve peyder pey devam ediyor. İstihdam alanları oluşturmak adına Belediye olarak araziler satın aldık. Eskiden belediye borçlarını ödemek için arazi satarken, bizler belediye olarak arazi satın aldık. Hazine arazileri ile birlikte yaklaşık 191 bin metrekare alan ortaya çıktı ve burada işadamlarımıza ücretsiz olarak buraları tahsis edeceğiz" dedi.
(ÇU-OA-Y)

30.01.2013 15:19:12 TSI

Editör: Wan Haber