Bandırma Meslek Yüksek Okulu Türk Tarih Kulübü başkan ve beraberindeki bir heyet, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar'ı ziyaret ettiler.
Türk Tarih Kulübü Başkanı Murat Güner, Bandırmada yaptıkları çalışmaları ve ilerideki projelerini Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar'a anlattı. Güzel sohbet ortamında geçen ziyarette Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, "Ziyaretlerinden dolayı gençlerimize teşekkür ediyorum. Bu genç yaşlarda üniversitelerde topluma faydalı etkinlikler düzenleyip tarihimizi unutturmamaya çalışmanız bizleri mutlu ediyor. Üniversiteli gençler ülkemizin teminatıdır, gençlerimiz bu dönemlerde çok dikkatli olmalıdır ülkemiz üzerinde oynanan oyunları iyi analiz etmelisiniz" dedi.
Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, imkânlar dahilinde üniversite gençliğinin her zaman yanında ve destekçisi olduklarını vurguladı. Ziyaret, sonrası Türk Tarih Kulübüne Şanlı Türk Bayrağını hediye eden Başkan Çağlar, "Bu bayrağı okulunuzda en iyi yere asarak gururla dalgalandırın. Çünkü bu bayrakta binlerce şehidin kanı var. Onlar bizim bu gün rahat yaşamamız için kanlarını döktüler. Türk Bayrağı'na çok büyük ehemmiyet veriyoruz. Şanlı ecdadımızın, şehitlerimizin, gazilerimizin, kahraman askerlerimizin ve aziz milletimizin bu ülke için yaptıkları, dünyanın hiçbir ülkesinde rastlanmayacak kadar büyük fedakarlıklarla doludur. Bu ülke, yoksul, aç, ancak onurlu bir milletin kahramanlık mücadelesinin eseridir. Dolayısıyla, başta şehitlerimiz olmak üzere, vatanımız için ne kadar çok şey yapsak yine de az gelir" diye konuştu.
Türk Tarihi Kulübü Başkanı Murat Güner, Sayın Başkanımız Fatih Çağlar böyle büyük gurur verici bir hediye takdim etmesi bizleri onurlandırdı. Kendisine bizlere gösterdiği ilgiden dolayı ve Edremit'e yapmakta olduğu çalışmalardan ötürü teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. (BT)

23.01.2013 16:55:50 TSI

Editör: Wan Haber