Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediyede çalışan memurlarla onuruna verilen yemekte bir araya geldi.
Erzurum Şehitler Parkı'nda organize edilen akşam yemeğine BEM-BİR-SEN Erzurum Şube Başkanı Elimdar Aydemir, Palandöken Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Bülent Engin, Doğan Alp, Necdet Aydın, Mahzar Özdemir, Mahmut Koşapınar, Muzaffer Taşyürek, Özel Kalem Müdürü Sedat Biricik, daire müdürleri ve memurların katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik havası hakimdi.
Yaklaşık 70 memurun katıldığı programda duygularını dile getiren BEM-BİR-SEN Erzurum Şube Başkanı Elimdar Aydemir, siyasi görüş gözetmeksizin adaletli bir yönetim anlayışı sergileyen Başkan Orhan Bulutlara, tüm çalışanlar adına teşekkür etti.
"BİRLİK BERABERLİĞİNİZİ BOZMAYIN"
Onuruna verilen yemekte konuşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, tüm çalışanların eksiksiz olarak katılım sağladığı programda özlenen bir tabloyu gördüğünü ve çok duygulandığını ifade etti. Göreve geldiği günden bugüne tüm çalışanların aidiyet duygusuna sahip olması gerektiğine vurgu yaptığını ifade eden Başkan Bulutlar, "Bugün burada çok güzel bir birliktelik sağlamışsınız. Bu birliktelik beni oldukça duygulandırdı. Sizin bu güçlü birlikteliğiniz olduğu müddetçe hizmetteki kalitemiz daha da artacaktır" dedi.
"KURUMUNUZA SAHİP ÇIKIN"
Çalışanların kendi çalıştığı kurumuna ''Ben nasıl katkı sağlamalıyım düşüncesini benimsemesi'' gerektiğinin altını çizen Başkan Bulutlar, "Fikirler benim için çok önemli. Her fikir uygulama alanı bulamayabilir. Ama düşünceler ve fikirler değerlidir. Düşünmek, üretmek, katkı sağlamak çok önemlidir. Bir kurumda, yanlış adam ve kötü adam olduğuna inanmıyorum. Yanlış insanların çok olduğuna da inanmıyorum. Her çalışan kendi mesleki bilgisi ve yeteneği ile ilgili yaşadığı ilçeye katkıda bulunmalıdır. Öyle düşünmelidir. Herkes işin bir ucundan tutmalı. Belediyenin projelerine ve çalışmalarına destek vermeli ve çalıştığı kuruma sahip çıkmalı" diye konuştu. Akşam yemeğini ardından günü anısına ve memurların memnuniyetinin bir ifadesi olarak Belediye Başkanı Orhan Bulutlara, memurlar adına Başkan Yardımcısı Doğan Alp plaket verdi.
(ERZ-AT-Y)

24.01.2013 13:07:35 TSI

Editör: Wan Haber