Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, yeni yapılacak olan KESOB hizmet binası için elinden geleni yapacağını söyledi.
Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut ile yemekli toplantıda bir araya geldi.
Tüm oda başkanlarının katıldığı yemek samimi bir ortamda geçerken, KESOB Başkanı Şevket Memiler, yeni yapılacak KESOB hizmet binası için Başkan Bulut'tan destek istediklerini belirtti. Memiler, "Yapacağımız bina Kilis'e yakışır bir bina olacak. Tüm odalarımızın içerisinde bulunduğu, konferans salonunun olduğu çok güzel bir proje hazırladık. Sayın başkanımızdan destek bekliyoruz. Kısa süre içerisinde temel atarak binanın yapımına başlayacağız" dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut ise, "Belediye olarak bizim üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. En az sizin kadar ben bu binanın yapılmasını istiyorum. Kurumların bu tarz binalara ihtiyacı var. Kilis'teki esnaf odalarının da bir arada olması gerekiyor, aynı binayı kullanması gerekiyor. Çok güzel bir proje hazırlanmış, bize düşen neyse yapmaya hazırım" diye konuştu.
(MAD-MAD-SO-Y)

30.01.2013 10:03:29 TSI

Editör: Wan Haber